Acteren

Bryan is een acteurtje in de dop. Thuis vind hij 

het leuk om net te doen alsof hij een politieman is, een piraat, van de brandweer of een superheld. 


Om ervaring op te doen heeft Bryan een aantal figuranten rollen gedaan o.a. een reclame van Mora (Kroketten Testival) met Cora en is hij te zien in een aantal afleveringen van Spangas. Speciaal voor het  Wereld Natuur fonds figureerde Bryan in een verhaal van Pipapanda, voorgelezen door Diewertje Blok.


Modellenwerk

Al vanaf baby poseerd Bryan voor mijn camera.

Hij vond het leuk, dus besloten we om er iets mee te gaan doen.


Bryan heeft inmiddels een flink aantal keer model gestaan.  De eerste keer in 2009 toen hij poseerde in een Michael Jackson outfit voor een kleding website. Zelfs partijen zoals Tommy Hilfiger en Gaastra hebben interesse in hem als model. Hij heeft dan ook een aantal proffesionele Foto en video shoots achter de rug.


Dans

Al van kleins af aan is Bryan aan het dansen.

Toen hij slechts 2,5 jaar oud was deed hij zijn grote idool Michael Jackson al na wat in 2010 resulteerde aan deelname van het programma "Move like Michael Jackson". 


Vanaf zijn 3e jaar volgt hij dans lessen (ADV, Algemene Dans Vorming) bij de Leidse Ballet en Theater school. Inmiddels zit hij op Streetdance bij de Rockschool en heeft hij ook al een aantal keer opgetreden met deze groep.

Zang & Muziek

Bryan is zeer geinteresserd in Muziek. Zo heeft hij thuis een Djembe, een keyboard, sambaballen, een Gibson kinder gitaar en een karaoke set. 


Hij vind het leuk om liedjes te verzinnen (verzint dan een nieuwe tekst op een bestaand liedje) en zingt dat dan de hele tijd...

2011


Fotoshoot Wehkamp 2012

Bryan heeft een fotoshootgedaan voor de website van de Wehkamp.Fotopreportage Jan Vlugt 2011

Er is een mooie fotoreportage gemaakt van Bryan door fotograaf Jan Vlugt.(Edel) figuratie PipaPanda WNF 2011

Bryan figureerd als luisterend kind terwijl Diewertje Blok een verhaal voor leest van PipaPanda (Bamboe Club Wereld Natuur Fonds).
Figuratie SpangaS 2011

Bryan figureerd als spelend kind in een speeltuin in 3 afleveringen van SpangaS waarbij het Spangalis college de speeltuin opknapt.
Figuratie Documentaire Jan-Willem Breure 2011

Bryan figureerd (edel figuratie) als spelend kind in een speeltuin in een documentairen van Jan-Willem Breuer.Figuratie Mora Testival reclame 2011

Bryan figureerd als fijnproever in een TV reclame van Mora op het zogenaamde Mora kroketten Testival.

Reclame folder HEMA 2011

In 2011 stond Bryan model in een reclame blaadje van de HEMA.