Acteren

Bryan is een acteurtje in de dop. Thuis vind hij 

het leuk om net te doen alsof hij een politieman is, een piraat, van de brandweer of een superheld. 


Om ervaring op te doen heeft Bryan een aantal figuranten rollen gedaan o.a. een reclame van Mora (Kroketten Testival) met Cora en is hij te zien in een aantal afleveringen van Spangas. Speciaal voor het  Wereld Natuur fonds figureerde Bryan in een verhaal van Pipapanda, voorgelezen door Diewertje Blok.


Modellenwerk

Al vanaf baby poseerd Bryan voor mijn camera.

Hij vond het leuk, dus besloten we om er iets mee te gaan doen.


Bryan heeft inmiddels een flink aantal keer model gestaan.  De eerste keer in 2009 toen hij poseerde in een Michael Jackson outfit voor een kleding website. Zelfs partijen zoals Tommy Hilfiger en Gaastra hebben interesse in hem als model. Hij heeft dan ook een aantal proffesionele Foto en video shoots achter de rug.


Dans

Al van kleins af aan is Bryan aan het dansen.

Toen hij slechts 2,5 jaar oud was deed hij zijn grote idool Michael Jackson al na wat in 2010 resulteerde aan deelname van het programma "Move like Michael Jackson". 


Vanaf zijn 3e jaar volgt hij dans lessen (ADV, Algemene Dans Vorming) bij de Leidse Ballet en Theater school. Inmiddels zit hij op Streetdance bij de Rockschool en heeft hij ook al een aantal keer opgetreden met deze groep.

Zang & Muziek

Bryan is zeer geinteresserd in Muziek. Zo heeft hij thuis een Djembe, een keyboard, sambaballen, een Gibson kinder gitaar en een karaoke set. 


Hij vind het leuk om liedjes te verzinnen (verzint dan een nieuwe tekst op een bestaand liedje) en zingt dat dan de hele tijd...2010


Move Like Michael Jackson 2010

3 Jaar en voor het eerst op TV. Bij "Move like Michael Jackson" vertoont Bryan zijn dans kunsten. Uiteraard was hij te klein om door te mogen gaan, maar hij heeft het toch maar mooi gedaan zo op TV.
2009


Model MichaelJacksonCelebrityClothing.com 2009

In 2010 stond Bryan model in een Michael Jackson outfit voor een bedrijf dat Michael Jackson kleding verkoopt. De opdracht was een replica handschoen van Michael Jackson te promoten.