Welkom bij Willy's Kaartenhuis

Kaarten, wie verstuurd ze niet? Kerstkaarten, verjaardagskaarten, uitnodigingen, felicitatie kaarten, noem maar op. Maar wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerde kaart? Met een eigen foto of met een speciale tekst. Velen willen dit wel, maar weten niet hoe ze dit moeten doen, of vinden het te duur. Via deze site bied ik (Willy) mijn diensten aan zodat het voor veel mensen toch mogelijk wordt om voor een klein betaalbaar bedrag van 10,- Eur een eigen persoonlijk kaart door mij te laten ontwerpen.

Over Willy

Was vroeger altijd al zeer creatief en altijd aan het tekenen, kleding maken, fotografie, etc. Diploma’s in dit vak heb ik niet, heb niet eens een cursus gehad. Heb wel jaren op een drukkerij c.q. kopie- en printshop gewerkt, dus heb wel de nodige ervaring met digitale bestanden. Inmiddels is fotobewerking echt mijn specialiteit geworden… Vind het dan ook ontzettend leuk om te doen en om mensen blij te maken met het eindproduct.

Hoe werkt het?

Het proces is vrij simpel. Het enige wat de klant hoeft te doen is een duidelijke mooie persoonlijke foto (familie portrait, baby's kinderen of favoriete huisdier) in te leveren en ik doe de rest. Van elke foto maak ik dan 3 verschillende ontwerpen. Die ontwerpen kunt u daarna op een persoonlijk pagina van deze website bekijken om te kiezen welk ontwerp u digitaal wilt ontvangen.

Qualiteit, levering & prijs


Alle ontwerpen worden gemaakt op fotokwaliteit zodat het bestand bij elke kopie- printshop, fotozaak of thuisprinter uitgeprint kan worden. Wilt u meerdere ontwerpen af nemen, dan kan dat uiteraard. Ik hanteer een vaste prijs van 10,- per ontwerp. In principe lever ik binnen 3 werkdagen, maar mocht er een spoedopdracht zijn, dan kan dat (na overleg) binnen een paar uur tegen een meerprijs van 15,- Eur per ontwerp.