Welkom bij Willy's Prive Website

Op deze website wil ik laten wie ik ben. Ik wil mijn hobby's en mijn leven delen. Wellicht denken sommige mensen mij te kennen maar vinden ze toch iets nieuws op deze website. Wie zal het zeggen?

Over Willy

Ben geboren en getogen in Leiderdorp. Mijn geboortedatum is 01-02-1969 (sterrenbeeld Waterman, Chinese horroscoop Haan). Momenteel ben ik werkzaam op de financiele administratie van de Universiteit in Leiden. Ik ben een gescheiden alleenstaande moeder en heb 1 zoontje (Bryan Okello). Mijn hobby's zijn: Tekenen, Fotograveren, foto bewerking en schrijven. Ik probeer ook het zwemmen weer op te pakken, maar wegens gezondheidsproblemen gaat dit niet zo heel makkelijk meer.

ME/CVS

Ik heb op mijn 19e ziekte van Pfeiffer gekregen en dat resulteerde uiteindelijk in ME. ME is een ziekte waarbij veel misverstanden, onbergrip en vooroordelen zijn. Vaak weet men namelijk niet het verschil tussen ME en CVS. CVS staat voor Chronisch Vermoeidheids Syndroom, wat eigenlijkv niet van toepassing is op ME patiënten, want ME patiënten zijn meer dan alleen maar moe. Vermoeidheid is slechts één van de vele symptomen van een ME patiënt.  Je kunt zeggen dat ME patienten wel altijd chronisch moe zijn, maar CVS patienten hebben niet altijd ME.

Lees meer >>>

Willy's kaartenhuis


Ben bezig om een service op te zetten om mensen speciaal voor hen ontworpen gepersonalisserde kaarten aan te bieden. Denk daarbij aan Kerstkaarten, geboortekaarten, uitnodigingen voor Bruiloften en feestjes. Was vroeger altijd al zeer creatief en altijd aan het tekenen, kleding maken, fotografie, etc. Diploma's in dit vak heb ik niet, heb niet eens een cursus gehad. Heb wel jaren op een drukkerij c.q. kopie- en printshop gewerkt, dus heb wel de nodige ervaring met digitale bestanden. Inmiddels is fotobewerking echt mijn specialiteit geworden. Vind het dan ook ontzettend leuk om te doen en om mensen blij te maken met het eindproduct.